Espolarte - Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Copyright

Az espolarte.com honlapot Dutkó András térképész-geográfus, egyéni vállalkozó (1021 Budapest, Kuruclesi út 51., nick: Arnys) üzemelteti. A honlapon elhelyezett online térképáruház üzemeltetője a Térképvilág Kft. (1141 Budapest, Szugló utca 83.-85., nick: Térképkirály). A honlapon forrásmegjelölés nélkül, illetve Arnys vagy Espolarte nick alatt szereplő szövegek, térképek, fényképek Dutkó András tulajdonát képezik; a más szerzőktől származó szövegek, térképek, fényképek esetében a szerző vagy a tulajdonos nevét, vagy kívánságára nickjét feltüntetjük.

Az espolarte.com honlapon szereplő szövegeket, térképeket, fényképeket bármely felhasználó jogosult megtekinteni, számítógépére letölteni, ott tárolni, valamint személyes használatra kinyomtatni.

Az espolarte.com honlapon szereplő anyagok a szerzői és szomszédos jogokról szóló törvény védelme alatt állnak, azokat bármilyen más célra, így különösen sokszorosításra szánt kiadványokhoz és internetes oldalakhoz felhasználni kizárólag a szerző előzetes írásbeli engedélyével szabad. Amennyiben ezeket az anyagokat fel kívánja használni, kérjük, e-mailben érdeklődjön a feltételekről.

Hitelesség

A honlap készítői lehetőségeikhez mérten arra törekednek, hogy a honlapon szereplő információk a valóságnak megfeleljenek, az utazókat, valamint a tengeri emlősök iránt érdeklődőket segítsék. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a honlapon valótlan információkat teszünk közzé. A helytelen információkból származó esetleges károkért, sérülésekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A félkövér dőlt betűkkel írt szövegek, így különösen a Feliciano Espolarte nick alatt megjelenő írások fiktívek.

Felhasználók által beküldött anyagok

Az espolarte.com lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználók ott az utazókat segítő, tájékoztató szövegeket, képeket helyezzenek el. Szövegek elhelyezése lehetséges például ezen űrlap segítségével.

Bármely szövegnek, képnek az espolarte.com számára történő elküldésével a szerző hozzájárul ahhoz, hogy az espolarte.com a szöveget, képet változatlan vagy szerkesztett formában, időbeli megkötöttség nélkül az Interneten közzétegye. A beküldött szövegek, képek tulajdonjogával továbbra is szerzőjük rendelkezik, azokat bármilyen célra szabadon felhasználhatja. Harmadik személy ezeket az anyagokat csak az eredeti szerző engedélyével használhatja fel.

Az espolarte.com nem tesz közzé olyan anyagokat, amelyek bűncselekményre szólítanak fel; amelyek a háborút, a terrorizmust, az önkényuralmat, egyes faji, nemzetiségi vagy vallási csoportok hátrányos megkülönböztetését népszerűsítik; amelyek az emberi testet szeméremsértő módon ábrázolják; amelyek a honlap felhasználóit emberi méltóságukban sérthetik. Az espolarte.com fenntartja azt a jogot, hogy bármely anyag közzétételét indoklás nélkül megtagadja, vagy a már közzétett anyagokat a szerverről eltávolítsa.

Az espolarte.com ingyenesen teszi közzé azokat az információkat, amelyek az utazók segítését, pártatlan tájékoztatását szolgálják. A valamely üzleti vállalkozás bevételének növelését szolgáló anyagokat az espolarte.com díjfizetés ellenében teszi közzé.

Adatvédelem

Az espolarte.com a felhasználók adatait csak a velük való kapcsolattartáshoz, a vásárlók kiszolgálásához feltélenül szükséges mértékig tartja nyilván. A nyilvántartott anyagokat harmadik személynek — törvényben előírt kötelezettséget kivéve — nem adja tovább. Bármely felhasználó kérheti a róla tárolt adatok megsemmisítését.

Az espolarte.com a felhasználóknak nem küld kéretlen reklámleveleket, és nem telepít számítógépeikre rejtett programokat.

Az espolarte.com nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyeket az espolarte.com számíógépeinek harmadik személy általi feltörése a felhasználóknak okoz.

Dutkó András

Budapest, 2006. augusztus 22.