Espolarte - Térképek - Webáruház statisztika - Hírek

2015. február 24. Itt a 103. úticél: egy budapesti ügyfelünk Monacóba utazik. Sok szerencsét!

2015. február 9. Egy budapesti ügyfelünk Botswanába készül; ez a 102. ország, ahová webáruházunk vásárlói eljutnak. Szerencsés utazást kívánunk!

2015. január 8. Egy budapesti ügyfelünk Kubába készül, és útjához tőlünk rendelt útikönyvet. Ezzel 101-re emelkedett azon országok száma, ahová webáruházunk vásárlói eljutnak. Sok szerencsét a bátor utazónak, valamint a kubaiaknak! Különösen azoknak, akiknek a családjába rövidesen új jövevény érkezik.


2015. január 1. Webáruházunk vásárlói a 2014-es év folyamán négy olyan országról rendeltek térképet, amelyről korábban soha senki. Ezek az országok Ecuador, az Egyesült Arab Emírségek, Kolumbia és Tunézia. Remélhetőleg mindannyian el is érték úticéljukat. Ezzel kereken 100-ra emelkedett a vásárlóink által felkeresett országok száma, melyek ranglistája itt látható.

A 2014-es évben az országranglista élén végig Magyarország állt. Igen népszerű úticélnak bizonyultak Kenya és a Seychelle-szigetek: mindkettő 30 hellyel került feljebb a ranglistán. Kiválóan szerepeltek még Koszovó (23 helyet javított), Belgium (22 hely), Ausztrália és India (14 hely). Ezzel szemben Mexikó 11 hellyel csúszott hátrább a ranglistán.