Espolarte - Marine mammals - New Zealand fur seal

New Zealand fur seal

Arctocephalus forsteri

Length: 2 m (males); 55 cm at birth
Weight: 180 kg (males), 35 kg (females); 4 kg at birth
Gregarious
Food: cephalopods (squid, octopus), fish (barracouta)
Breeding season: NovemberóJanuary; polygynous
Distribution: New Zealand, Southeastern Australia, Tasmania