Espolarte - Marine mammals - Subantarctic fur seal

Subantarctic fur seal

Arctocephalus tropicalis

Length: 1,8 m (males), 1,4 m (females)
Weight: 130 kg (males), 35 kg (females); 4 kg at birth
Gregarious
Food: cephalopods, fish, sometimes penguins
Breeding season: NovemberóJanuary; polygynous
Distribution: Subantarctic islands (Amsterdam, Saint Paul, Crozet, Gough, Marion, Prince Edward, Macquarie Island)